Zübeyde Hanım Kız Anadolu Lisesi

Vizyon: Donanımlı insan gücüyle alanında zirveye ulaşmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek mesleki yeterliliklerini artırarak ve yüksek öğrenime yönelmelerini sağlayarak, bilgi ve iletişim teknolojilerini en üst düzeyde kullanan nesillerin temelini oluşturacak düzeyde yaşadığı yeri ve globalleşen dünyayı iyi tanıyan ve tanıtabilen, estetiğe önem veren ve bunu el becerisiyle insanların hizmetine sunabilecek olan bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Merkez mahallelerin büyük bir çoğunluğundan okulumuza özel servisler bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Basketbol İl İkinciliği 2022 Eğitim Öğretim yılı 52 Kilo Tekvando il 1. liği, Judo ve Karate il Birinciliği 2022 Eğitim Öğretim Yılı Sportif Tırmanış Balkan Şampiyonluğu
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz 2017 yılından itibaren her yıl Tübitak 4006 Bilim Fuarına ve Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmalarına katılım sağlamaktadır.
Proje Çalışmaları: eTwinning -My Dear Friend Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS PLUS PROJELERİ -Serebral Palsi'de Engelsiz Bir Yaşam İçin Umuda Yolculuk Projesi

WEB - https://trabzonzhkal.meb.k12.tr

Adres - İnönü Mahallesi Trabzonspor Bulvarı Kavakmeydan S. No. 12A TRABZON

Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Adres - İnönü Mahallesi Trabzonspor Bulvarı Kavakmeydan S. No. 12A TRABZON

Ulaşım Ulaşım, otobüs ve dolmuşla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl Merkezindedir. Okulumuzun şehir merkezine uzaklığı 3 km. dir.